Presunúť na hlavný obsah

Počas svadobnej noci ma môj muž podviedol: Nikto nečakal, ako sa náš príbeh skončí

Feminity

O svadbe väčšina žien sníva už od malička. Predstavujeme si ako budeme vyzerať v svadobných šatách a v podstate máme zvizualizovaný celý náš deň "D" do najmenších detailov. A rovnako to bolo aj u Evy. To čo však zažila ona počas svadobnej noci, by nechcel prežiť nikto.

Eva už ako malá dievčatko snívala o dokonalej svadbe. Vždy túžila nájsť svojho princa a založiť si rodinu. Nikdy totiž nebola príliš ambiciózna, čo sa týka kariéry. Chcela len jediné - šťastnú rodinu. A potom čo stretla Jakuba to vyzeralo, že sa jej sen aj splní. Život jej však trošku pozmenil scenár. 

Prečítajte si: Róby z Plesu v opere 2018: Topmodelka Michaela Kocianová ako bohyňa, Lucia Hablovičová okúzlila v róbe od Hanečku

Svadba ako z rozprávky

Jakub a Eva spolu randili necelý rok, keď sa zasnúbili. A rozhodli sa dodržať tradíciu - do roka a do dňa. Celú svadbu mala premyslenú do najmenších detailov. Nechala si ušiť svoje vysnívané šaty, brali sa v rovnakom kostole ako jej rodičia a sladké ”ÁNO” povedala mužovi, ktorého úprimne a čisto milovala. Jednoducho bolo to svadba ako z rozprávky. To čo sa odohralo počas svadobnej noci by však nečakala ani v najhoršom sne. 

Keď sa šťastie zmení na nočnú moru

Keď Eva s Jakubom dotancovali svoj prvý novomanželský tanec, Jakub na niekoľko hodín zmizol. Nikto z hostí ho nevedel nájsť. Eva sa začínala báť, že sa mu mohlo niečo stať a robila si naozaj veľké starosti. Preto chcela poprosiť svoju družičku Barboru, aby sa venovala hosťom, kým ona prezistí, čo je vlastne vo veci. Barboru však nevedela nájsť tiež. Preto poprosila recepčnú v kaštieli, kde mali svadbu, aby jej otvorila dvere do Barborinej izby. Myslela si, že ju možno len nepočuje klopať. Pohľad, ktorý sa jej však naskytol, bol ten najhorší, aký do toho okamihu zažila. Jej už manžel sa totiž vášnivo s Barborou miloval. Trvalo niekoľko minút, kým si Evu s recepčnou vôbec všimli. V tom momente Eva odapadla. Psychicky sa zrútila. Akonáhle sa prebrala, bolo jej jasné, čo musí urobiť. Okamžite chcela manželstvo anulovať. Jej šťastie sa v zlomku sekundy rosypalo na tisíc kúskov. Jakub ju prosil o odpustenie, priznával, že zlyhal, že netuší čo sa to vlastne stalo, lebo ľúbi len Evu. Vraj to bol len akýsi skrat. ”Hoci to nikto nečakal, uverila som mu. Napriek všetkému som sa rozhodla dať nášmu manželstvu šancu. Viem, že je to pre mnohých nepochopiteľné, ale ja to tak cítim. O Barbore už nechcem ani počuť, no verím, že to môžeme zachrániť. Len čas ukáže, či bolo moje rozhodnutie správne.”

Neprehliadnite: Najlepšie vlasové trendy pre rok 2018 priamo zo svetových mól: Inšpirujte sa!