Presunúť na hlavný obsah

Barbora Rakovská prežíva krásne obdobie: Po boku nového muža doslova žiari a takto si užili romantický Paríž!

Feminity

Moderátorka Barbora Rakovská opäť žiari šťastím. A treba uznať, že má dôvod na úsmev. Najnovšie Barbie zverejnila na sociálnej sieti fotky z romantického Paríža so svojou novou láskou.

Prečítajte si: Tieto Slovenky sa stali matkami oveľa skôr než hlása dnešný trend: Toto sú ich ratolesti, ktorými sa dnes pýšia

Krásna a sympatická moderátorka Barbora Rakovská je síce pracovne vyťažená, no vie, že občas treba vypnúť. Mama rozkošnej princezničky Amie si spolu s dcérkou a novým partnerom Ľubošom Krajčírom užili rozprávkový Paríž. 

Barbora je známa tým, že si súkromie chráni a dcérka je pre ňu celý jej vesmír. Veľa času trávia spolu, cestujú a Amia po boku známej maminy obajvuje svet. 

Chvíle si užíva nielen s dcérkou, ale aj partnerom Ľubošom. A musíme uznať, že moderátorka doslova žiari. ”Niekedy sa oplatí snívať,” vyjadrila sa na sociálnej sieti. Zdá sa, že kráske sa sny naozaj plnia. 

Barbie vyzerá naozaj spokojne. Veď čo môže byť krajšie ako tráviť chvíle so svojimi najbližšími?

Neprehliadnite: VIDEO: Barbora Rakovská má doma už „veľkú“ slečnu: Takéto hranice má vo výchove jej roztomilej dcérky Amie