Presunúť na hlavný obsah

Celebrity v plavkách a bez retuše: Sú skutočne také hriešne sexi v porovnaní s červeným kobercom?

Feminity

Tieto ženy vidíme vždy dokonale upravené, bez jedinej chybičky. My sme sa pozreli, ako vyzerajú krásky svetového showbiznisu, úplne bez retuše.

Vždy sú perfektne nalíčené, oblečené v šatách od najlepších svetových návrhárov a nejaké nedokonalosti by sme na nich veru hľadali márne. Tentokrát sa však svetové celebrity predviedli bez pomoci photoshopu. No a výsledok, posúďte sami. 

Kim Kardashian

Americká hviezda televíznej reality show Kim Kardashian, je milovníčkou odvážnych a extravagantných outfitov. A nakoľko je na svoje kypré pozadie patrične hrdá, rada ho vystavuje na obdiv. Čokoládová kráska preto nemá najmenší problém, predviesť sa pri bazéne v ultra mini bielych bikinách

Jennifer Lopez

Aj keď J-Lo nikdy nepatrila do skupiny ultraštíhlych krások, stále sa drží v obdivuhodnej forme. Úspešná herečka, speváčka a mama dvojičiek, na svojej figúre neustále pracuje, preto si môže dovoliť aj odvážnejší plážový look. 

Hilary Duff

29 ročná herečka Hilary Duff si je plne vedomá, že jej postava nevyzerá tak ako kedysi. No i napriek tomu je sama so sebou spokojná a snaží sa ženám ukázať, že mať nejaké to kilo navyše, predsa nie je koniec sveta. 

Mary-Kate Olsen

Americkú herečku a módnu návrhárku Mary- Kate Olsen väčšinou vidíme v modeloch, ktoré sú skôr zahaľujúce. Tentokrát sa však podarilo zachytiť ju paparazzi fotografom, v nestráženej chvíli v plavkách. Mary-Kate predviedla superštíhlu a vypracovanú postavu, ktorej skutočne nie je čo vytknúť.

Heidi Klum

Nemecká diva Heidi Klum je aj po štyroch pôrodoch stále rovnako sexi. Hoci pred nedávnom oslávila 44.narodeniny, stále patrí právom medzi ikony svetového modelingu. Heidi predviedla na súkromnej jachte v St. Tropez svoje dokonalé telo.